logo Data Goals
logo Data Goals
logo Data Goals

Sociaal Domein BI

Business Intelligence voor het Sociaal Domein

Data Goals heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het Sociaal Domein en al meer dan 200 gemeentes bediend op het gebied van Data Analytics. Wij zorgen ervoor dat al uw gegevens overzichtelijk en toegankelijk voor u in kaart wordt gebracht doormiddel van snel opgebouwde dashboards. Op deze manier kunnen wij voor u de data inzichtelijk maken en bewaken. Ook kunnen wij u ondersteunen met het bouwen van slimme rapporten die eenvoudig hergebruikt kunnen worden. Op deze manier kunt u de essentie eenvoudig en snel eruit halen voor een optimale besluitvoeringproces.

Data heeft een steeds grotere impact op het bereiken van uw bedrijfsdoelen. Laat ons een voor u op maat gemaakte dashboard aanbieden. Data Goals is er om uw data om te zetten in wat u nodig heeft om data-gedreven beslissingen te nemen. Wij hebben een immense expertise in ons vakgebied en blinken uit in het optimaal gebruik maken van de nieuwste algoritmes en technieken om gewenste resultaten te behalen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

BI voor gemeenten

Gemeenten kunnen gedijen met een sterke combinatie van domeinkennis, technische expertise en datavisualisatietools. En dat is precies wat wij bieden. Wij werken al meer dan tien jaar in de sector en hebben het vertrouwen van veel gemeenten gewonnen.

Het is niet voor niets dat gemeenten in Nederland op ons vertrouwen. Ons doel is om uw werk gemakkelijker te maken, en wij zorgen ervoor dat u business intelligence op de best mogelijke manier kunt gebruiken.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in data-analyse op het niveau van de lokale overheid. Wij helpen u met alle aspecten, van een miljoenenbegroting tot afrekeningen en geld tellen en alles daar tussenin. Wij hebben de kennis in huis die het besluitvormingsproces voor u echt haalbaarder kan maken.

Wij beseffen dat gemeenten als lokaal overheidsorgaan veel beslissingen moeten nemen op basis van gegevens die overal verspreid liggen. De verantwoordelijkheid is immens, aangezien elke genomen beslissing een grote impact heeft op het publiek. Onze dashboards zorgen voor een holistisch beeld van de gegevens, zodat u op basis van feiten tot conclusies kunt komen.

Onze kennis van domeinen en datamodellen zorgt ervoor dat u het inzicht krijgt dat nodig is om de juiste beslissingen te nemen. En wanneer beslissingen op gegevens zijn gebaseerd, zullen ze zeker ten goede komen aan het grote publiek.

Onze specialiteit is het creëren van dashboards in een mum van tijd. Niet alleen dat, maar we zorgen ook voor de kwaliteit van de gegevens, terwijl we ook ondersteuning bieden bij het bouwen van slimme rapporten. Dit is uw kans om de operaties in de lokale overheid op de best mogelijke manier te verbeteren. 

Hoe onze diensten kunnen leiden tot data-gedreven besluitvorming

1

Wij zijn trots op onze voortdurende verbetering, best practises en specialistische kennis. Wij werken op alle lokale overheidsniveaus (gemeenten, provincies en centrale overheid) om informatie van de hoogste kwaliteit te leveren. Onze rapportage op basis van gegevensanalyse laat geen ruimte voor fouten. 

2

Wij begrijpen hoe cruciaal het is dat het lokale overheidsorgaan de juiste beslissing neemt voor de plaatselijke bewoners. En we zijn ons ook bewust van de budgettaire beperkingen waarmee deze organen te maken hebben. Daarom beschouwen wij het als onze plicht om de beste data analytische diensten aan te bieden.

3

Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat de tijd van uw team niet wordt verspild aan het voorbereiden van gegevens. In plaats daarvan kunt u alles overzichtelijk voor u op een rijtje zetten, zodat u sneller beslissingen kunt nemen. Het is tijd om u geen zorgen meer te maken over de rapportage aan het einde van de maand. Beslissingen nemen op basis van gegevens is nu eenvoudiger dan ooit!

4

Wees proactief in het aanpakken van cruciale problemen en zorg ervoor dat u altijd een stap voor blijft. Data Goals is er om uw efficiëntie te verbeteren en de besluitvorming voor u soepel te laten verlopen!