logo Data Goals
logo Data Goals
logo Data Goals

Over ons | Data Goals

Data Goals
Data Data Goals business intelligence team
Data Data Goals business intelligence
Data Data Goals business intelligence

De geschiedenis van Data Goals

Data Goals is begonnen als een business intelligence specialist in Nederland die resultaatgerichte uitkomsten biedt aan bedrijven van elke omvang. Met meer dan een decennium aan ervaring op het gebied van business intelligence, kan ons team van business intelligence consultants complexe data en informatie analyseren die van vitaal belang zijn voor een bedrijf en snelwerkende oplossingen ontwikkelen om schade te minimaliseren en de omzet te laten stijgen.

Onze waarde

Onze vaardigheden als bedrijf hebben klanten over heel Nederland geholpen om onvoorstelbare resultaten te bereiken die ze zelf niet hadden kunnen bereiken. Dit resultaat is gecentreerd op 5 kernwaarden. Deze kernwaarden staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in ons doel.

Team Ethiek

Onze werkethiek is gericht op samenwerking en teamresultaten, wat veel verder gaat dan wat een enkel individu kan bereiken met de steun van een team.

Data Goals client

De klant staat centraal

Wij bieden klantgerichte oplossingen die zijn ontworpen om onze klant tevreden te stellen, te helpen, en een advies te bieden om resultaten te bereiken zonder uw tijd te verspillen.

Transparantie

Onze inspanningen worden gevolgd door de waarde van eerlijkheid, integriteit, en beschikbaarheid. Wij geven eerlijke feedback en ondersteunen onze feedback met feitelijke gegevens om het waarom te laten zien.

Creativiteit

Met de vooruitgang van de technologie, hebben we de laatste innovaties overgenomen en gebruikt als hefboom om competitief te blijven op de markt.

Toepassing

Nadat we het proces hebben getoond, zullen we de gegevens implementeren en resultaten boeken in een recordtijd.

Ons Doel

Wij streven ernaar om de #1 business informatieconsultant in Nederland te zijn, zodat we ervaring kunnen opdoen en idealiter een wereldwijde klantenkring kunnen bedienen. Met het doel om bedrijven te helpen slagen, streven wij naar het hoogste niveau van professionaliteit om aan uw data en analytische eisen te voldoen.

Onze Missie

Wij zijn toegewijd om onze klanten data-gedreven analyses te geven om grote ondernemingen en KMO’s te helpen de gewenste resultaten te bereiken. Met onze uitgebreide data-oplossingen en duurzame aanpak zetten wij ons in voor een wederzijds voordelig partnerschap dat u kan helpen uw data-uitdagingen op te lossen op uw weg naar succes. 

Neem contact op met ons

of bel ons rechtstreeks op +31 (0)85 004 14 46